U bent hier

Laser behandeling van tatoeage

Tattoo verwijderen met de veiligste en snelste laser ooit!

Ons centrum beschikt over de allernieuwste laser om tatoeages te verwijderen;nl. de PicoWay laser.

PicoWay is de veiligste,krachtigste en snelste laser ooit om tatoeages te verwijderen.Van alle beschikbare laserapparatuur levert deze nieuwste Picolaser het snelst het gewenste resultaat.

PicoWay is een nieuwe vorm van lasertherapie die recent is goedgekeurd door de Food en Drugs Administration(FDA) in de Verenigde Staten.

De belangrijkste eigenschappen van een tatoeagelaser zijn de golflengte (nm),de pulsduur(picoseconde)en het piekvermogen.Om tattoos in alle kleuren effectief te behandelen zijn er meerdere kleuren laserlicht nodig. PicoWay heeft als enige Picolaser een dubbele golflenge, 1064nm en 532 nm. Hierdoor kunnen meerdere kleuren tegelijkertijd behandeld worden. De golflengte 1064 nm is geschikt voor de kleuren zwart, bruin,paars, groen en blauw en 532 nm voor rood, roze, geel en oranje. Appelblauwzeegroen blijft een zeer moeilijke kleur om verwijderd te krijgen. Door de kortere pulstijd van de Picoway(35-450 picoseconden) is de kans op verbranding kleiner en zou de techniek minder pijn doen.De warmtestraling (thermische energie)die vrijkomt bouwt zoveel kracht op in de tatouage deeltjes dat deze worden verguisd(mechaninsche erergie). De schokgolf die hierbij vrijkomt vergruist ook omliggende deeltjes. De inktdeeltjes die overblijven kunnen worden afgevoerd door het lichaam. Mechanische vergruising zogt dus voor minder warmte (dan thermische vergruising)en zou daarom minder gevolig moeten zijn en minder bijwerkingen kennen. PicoWay werkt voor 70% met mechanische vergruising en voor 30% thermisch. Dit is een zeer groot verschil met de traditionele lasers. De vergruisde deeltjes zijn nog nooit zo klein geweest. De uiteengevallen minuscule inktdeeltjes die tot 'stof'zijn gemaakt worden veel makkelijker door het lichaam afgevoerd. Uw tatoeage wordt op deze manier met minimale warmte en bijeffecten het veiligst en het snelst verwijderd. DePicoWay behandeling is doordoor de meest comfortabele manier om uw tattoo te verwijderen.