Tattoo verwijderen met PICO laser

Laserbehandelingen

close menu

Tattoo verwijderen met PICO laser

Onze praktijk beschikt over de meest performante laser om tatoeages te verwijderen; nl. de Picoplus.

De Picoplus is de veiligste, krachtigste en snelste laser ooit om tatoeages te verwijderen. Van alle beschikbare laserapparatuur levert deze nieuwste Picolaser het snelst het gewenste resultaat.

De Picoplus is een nieuwe hoogtechnologische laser die bovendien is goedgekeurd door de Food en Drugs Administration(FDA) in de Verenigde Staten voor de behandeling van melasma.

De belangrijkste eigenschappen van een tatoeagelaser zijn de golflengte (nm),de pulsduur(picoseconde)en het piekvermogen. Om tattoos in alle kleuren effectief te behandelen zijn er meerdere golflengtes nodig. De Picoplus heeft er 4, met name 1064nm, 532 nm, 595 nm en 660 nm. Hierdoor kunnen alle kleurpigmenten verwijderd worden, zelfs de meest hardnekkige, zoals bv. lichtblauw of groen. Door de extreem korte pulstijd van 450 picoseconden (gecertificeerd!) en het ongezien piekvermogen van 1,85 Gigawatt van de Picoplus worden de pigmenten eigenlijk mechanisch verpulverd tot microscopische partikeltjes, zodat ze makkelijker kunnen worden afgevoerd door het lichaam. Bovendien beschikt de Picoplus ook over een fractioneel handstuk met 2 verschillende golflengtes dat op 3 verschillende dieptes kan worden ingesteld. Na elke behandeling gebruiken we dit fractioneel handstuk  om littekenvorming te voorkomen, en om de wondheling te versnellen.

Dus zelfs als u denkt uitbehandeld te zijn met uw tattoo, of u heeft er een ontsierend litteken aan overgehouden, kom gerust langs op de praktijk. De Picoplus kan u gegarandeerd van de resterende ellende verlossen!

Voor meer informatie kan u terecht op 09/226 19 16 of kom vrijblijvend op een consultatie.