Team

Team

close menu

Team Dr. Kristin Smet

Dr. Kristin Smet

Dr. Kristin Smet

Dr. Kristin Smet is een ervaren dermatoloog die, al meer dan 20 jaar , haar werk met passie uitoefent.

In 1996 studeerde zij met onderscheiding af als arts aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Geboeid door de techniek volgde zij nadien de specialisatie dermatologie aan de Vrije Universiteit van Brussel. Na deze opleiding volgde zij meerdere specialistatiecursussen in de dermato-cosmetologie in binnen-en buitenland.

Sinds 2000 heeft ze haar eigen zelfstandige praktijk in Gent – Drongen: de Dermato Laser Clinic. Al gauw leidde haar gedrevenheid haar naar de esthetische dermatologie waarin zij zich jarenlang verder specialiseerde. Dr. Smet schoolt zich hiervoor voortdurend bij. Ze volgt wereldwijd grote internationale congressen alsook zeer gerichte producttrainingen.

Niet toevallig is Dr. Kristin Smet een fervente sporter: Met joggen houdt zij haar conditie op peil. Haar grote passie is skiën op hoog niveau: in de techniek van deze sport kan ze haar hart kwijt. Diezelfde passie voor techniek vinden we terug in haar praktijk: nieuwe technieken in de esthetische dermatologie fascineren haar. Dr. Smet is helemaal gewonnen voor wat nieuw is én steeds beter kan.

Praktijkassistente Hanne Verswalm

Praktijkassistente Hanne Verswalm

Om voor de patiënten maximaal aanwezig te zijn werkt Dr. Kristin Smet in team met haar assistente Hanne Verswalm. Hanne deed acrobatie op nationaal niveau en behaalde een diploma schoonheidszorgen, ze is een belangrijke pijler van de praktijk.

Wanneer u een telefonische afspraak maakt, hoort u de vriendelijke en enthousiaste stem van Hanne.

En het is Hanne die u binnenlaat wanneer u langskomt in Drongen: zij verwelkomt u en bereidt het consult pro-actief voor.

Naast een efficiënte administratieve ondersteuning,helpt Hanne Dr. Smet bij ingrepen indien nodig, en neemt zij ook de peelings en Cooltech voor haar rekening. Met eigen beeldmateriaal demonstreert ze de patiënten hoe met deze technieken resultaat wordt bekomen.

Dr. Kristin Smet waakt steeds over de medische omkadering en neemt de persoonlijke begeleiding van de patiënt en de bespreking voor zich.

Dankzij deze heldere taakverdeling kan Dr. Kristin Smet zich maximaal focussen op de medische behandeling van u, de patiënt. Dokter en assistente zijn een goed draaiende tandem. Hun drive voor sport op hoog niveau verbindt hen in hun drive naar vakmanschap. Met schwung garanderen ze bovendien een warm onthaal en dito begeleiding.

Dat u zich beter voelt is hun dagelijks gedeelde missie.

“De praktijk van Dr. Kristin Smet is efficiënt en doeltreffend. Ik voel er mij thuis en op mijn gemak. Ik weet waar ik aan toe ben.”

Patiëntengetuigenis